Site Loader

Når man har en butik som jeg, hvor man sælger fødevarer. Så er det utrolig vigtigt, at man har en skadedyrssikring fortalte levnedsmiddelkontrol den anden dag.  Vi kører et egenkontrolprogram, hvor alt fra affald til skadedyr skal skrives ind.  Min delikatesseforretning er jo helt klart attraktiv for andre end mine kunder. Fluer f.eks. betragtes i høj grad som smittebærer og skal derfor også føjes ind under skadedyrsbekæmpelse i egenkontrolprogrammet, fik jeg forklaret.

Forebygge mod insekter

Så derfor er det indlysende, at man er nødt til at forebygge mod insekter med noget der hedder uv fluefangere.  Indtil i forgårs havde jeg aldrig hørt om disse før. Men ved en grundig søgning på nettet, fandt jeg en forhandler af insektfangere der virkelig havde noget at byde på.

Jeg var i den grad nervøs for, at jeg skulle have en insektfanger hængende over mine fødevarer, hvor mine kunder kunne se, at den ville blive fyldt med fluer, når de søger mod UV lys. Især hvis der sidder en limplade, hvor fluerne bliver fanget. Men heldigvis var min nervøsitet helt ubegrundet.  Firmaet på nettet, der sælger fluedræbere i både Danmark, Norge og Sverige havde et stort udvalgt af godkendte insektfangere, som de sælger til både bagerier, butikker, storkøkkener og industri – men også til private hjem, der har mange fluer.

Det fik mig til at købe en ekstra til mit køkken, hvor jeg altid har problemer med fluer. Det vil virkelig blive dejligt at få gjort noget effektivt mod disse insekter henover sommeren.  Specielt fordi jeg bor tæt på en minkfarm og altid har haft problemer med fluer fra minkfarmen.  Efter sigende skulle disse insektdræbere løse mit flueproblem, uden at jeg skal løfte en finger for det.  Der er garanti fra firmaet på, at maskinerne også virker efter et år. Det er jo i sig selv en god indikator for at får effektivitet for pengene.

Det er ikke ligesom, når man skal købe andet udstyr til storkøkkener, at man først skal bestille og derefter få varerne adskillige dage senere.  Desuden kan man her se en video på youtube, hvordan insektfangerne virker, og hvordan de skal hænges op på væggen – og slutteligt hvor let det er at sætte en limplade i, der fanger fluer i min butik – og nu også i mit køkken.

Post Author: Brumbassen