Site Loader
Stanley værktøj

Jeg er selv fummelfingret. Jeg kan ikke finde ud af at strikke eller at slå et søm i væggen uden at komme til skade. Sådan er det bare. Måske har du det på samme måde. Vi har dog begge to indset, at vi er nødt til at have noget værktøj, så vi i det mindste kan klare de helt små operationer, der skal til i en bolig. Måske er det sådan, at du har en stor værktøjskasse, hvori du har mange forskellige stykker værktøj. Måske har du ikke sådan en kasse.

Dit Stanley værktøj

Hvis du ikke har sådan en, så vil jeg på det kraftigste anbefale dig, at du anskaffer dig en værktøjskasse til dit Stanley værktøj. De er supergode. Der er nemlig særlige ’afdelinger’ eller ’rum’ i sådan en kasse, som kan hjælpe dig med at finde netop det lille stykke værktøj, som du har brug for. Det er nemlig aldrig nemt at finde netop den hammer eller skruetrækker, du har brug for, når alle værktøjerne bare er blevet kastet ned i en taske eller sæk.

Hvis du anskaffer dig en lille værktøjskasse fra Stanley, så gør du altså livet nemmere for dig selv. Du har sikkert prøvet at eje et møbel, der lige har brug for en ekstra skrue, så det ikke falder sammen. Du ved derfor, hvad jeg taler om. Eller du har måske bare brug for at skulle sætte et billede op på væggen. I sådan et tilfælde er det altså rart at kunne finde skruetrækkeren lige med det samme.

Værktøj lige ved hånden

Intet er mere frustrerende end ikke at kunne finde lige det, du har brug for. Især ikke, når det handler om værktøj. Jeg ved godt, at man kan købe værktøjssæt, der kommer i fine, små æsker eller kasser, hvor hver eneste del har deres egen plads. Fx de der populære skruetrækkersæt. Intet ondt om dem. De er nyttige. Der er bare sådan, at pladsen til hvert eneste stykke er defineret af udstanset plast, der altid revner eller går i små stykker. Det dur bare ikke. Så lyt til mit råd: Få dig en rimelig værktøjskasse fra Stanley, som kan huse alle dine små værktøjer. Du har dem samlet på et sted, og du skal derfor ikke bruge tid på at lede efter dem i skuffer eller skabe.

Min klare favorit

I øvrigt: Ved du, at Stanley har nogle rigtigt fine værktøj. Sådan nogen af dem som vi altid – før eller siden – har brug for. Du kan få en rigtig god hammer fra Stanley. Du kan få et fint målebånd, som med 100% garanti er meget mere præcist end din vivs målebånd. Du kan få skruetrækkere og mange andre små ting, som du har brug for. Fx et sæt med bor til betonvægge. Derfor: Undgå at forstærke din frustration over at være fummelfingret. Få styr på dine værktøjer. Få det værktøj, du allerede har, sorteret og lagt ind i en enkelt kasse, så det ikke bliver en kamp at finde den rigtige skruetrækker.

Post Author: Brumbassen