Site Loader

Jeg kan endelig sige, at jeg har fundet fred med min krop, og det at være en stor pige. Det har været en lang og tung rejse med mange tårer, og det har været op ad bakke, men det at blive ældre og klogere har gjort en forskel for mig. Jeg har lagt øre til meget snak om min størrelse og set mange blikke. Jeg er ikke fuldfed, men har bestemt noget ekstra på sidebenene. Jeg har tit kigget i blade og ønsket at være en tyndere udgave af mig selv, men jeg har måttet acceptere, at sådan er jeg slet ikke bygget. Uanset om jeg sultede mig, kunne jeg slet komme til at se sådan ud.

Flotte store mænd

Min vundne selvtillid har bestemt også noget at gøre med, at jeg har fået en kæreste. Han er helt fantastisk, og han synes, jeg er dejlig, som jeg er. Det gør utrolig meget for min selvtillid, at han accepterer mig, som jeg er – og ikke blot accepterer mig, men synes jeg er smukt og har en dejlig krop. Han er i øvrigt selv en ret stor mand, og han klæder sig SÅ flot i tøj til store mænd 🙂

Jeg ved, at der er mange store piger, der kæmper med at acceptere sig selv og deres krop på grund af forventninger fra samfundet om at se ud på en bestemt måde, og jeg vil gerne give dem et par råd med på vejen, som forhåbentlig kan hjælpe dem til at få det bedre med sig selv.

Selv om du er en stor pige, skal du stadig dyrke motion. Det er godt for dit hele velbefindende både fysisk og psykisk. Måske er du bare til at gå nogle ture, måske vil du gerne dyrke pilates eller noget andet. Det vigtigste er, at du holder dig i gang og får dig rørt. Spørg også din doktor til råds med, hvad du kan gøre for at blive eller forblive sund og rask. Måske er der nogle kosttilskud, du skal tage. Måske foreslår han også en bestemt form for motion.

Lækker tøj i store størrelser

Vær stolt af dig selv og din krop. Gem den ikke i for stort tøj, men find tøj, der er lavet til store piger. Der er specialbutikker, der har tøj til store piger og jeg har fundet flotte kjoler i store størrelser og også tunika i store størrelser, der ser rigtigt godt ud, når du skal ud. Se bare her.

Bevar et positivt sind. Det er så vigtigt for din fremtoning og selvsikkerhed.

Jeg er mere lykkelig nu, end jeg har været mit hele liv. Jeg er endelig et sted i mit liv, hvor jeg ikke bare accepterer mig selv – men er rigtig stolt af mig selv. Både af mig selv som person og min krop. Det at have fået en kæreste er bare kronen på værket for mig. Jeg tror også, at mit forhold er så stabilt og godt, fordi jeg netop tror på mig selv, så I store piger derude begynd på denne rejse, så I også kan komme i mål og være lykkelige i jeres liv og med jer selv.

Post Author: Brumbassen