Site Loader

Hvis du er en af dem, der bor trangt i en lille lejlighed, ved du, at jo mindre plads man har, desto vigtigere bliver det også at udnytte pladsen korrekt. Mange danskere vælger på grund af pladsmangel, nogle hvidevarer fra. Det er blandt andet hvidevarer som frysere, opvaskemaskiner og tørretumblere. Alle sammen hvidevarer, som kan gøre hverdagen nemmere.

Selvom man brændende ønsker sig en opvaskemaskine eller en tørretumbler, er det nok ikke første prioritet, hvis man har et lille køkken med meget lidt skabsplads eller bor i en meget lille lejlighed. Pladsmangel behøver dog ikke længere at være årsagen til, at man fravælger hvidevarer, der gør hverdagen nemmere. Eksempelvis har Siemens netop lanceret en helt ny opvaskemaskineserie, speedMatic45, som er en række opvaskemaskine-modeller er ikke er bredere end 45 cm. De små innovative opvaskemaskiner er ideelle til det lille køkken og selvom de er små, opfylder de, de højeste krav for ydeevne. Ligesom Siemens almindelige opvaskemaskiner er speedMatic45 modellerne udstyret med innovativ teknologi og avancerede funktioner, der giver en optimal opvaskekapacitet samtidig med, at de er energieffektive. Så selvom der er trangt i dit køkken, kræver det nu kun 45 små centimeter at gøre hverdagen nemmere med en opvaskemaskine.

Bor du i en lille lejlighed, og kunne du godt tænke dig både køleskab, fryser, vaskemaskine og tørretumbler, så fortvivl ej. De fire forskellige hvidevarer kan nemlig slås sammen til to. I de fleste hvidevarebutikker kan du nemlig få et kombineret køle-/fryseskab og en vaske-/tørremaskine. Det er da to fluer med ét smæk!

Et kombineret køle-/fryseskab kan spare dig for rigtig meget plads i køkkenet, da det, som navnet antyder, har både en kølesektion og en frysesektion i et og samme skab. Man slipper på denne måde for at skulle finde plads til både et køleskab og en fryser. Og har man plads til et køleskab, kan man lige så godt investere i et køle-/fryseskab. Kølesektionen i et køle-/fryseskab vil oftest være størst, mens frysesektionen som regel er placeret enten i toppen eller bunden af skabet som et lille rum med en låge.

Ligesom et almindeligt køleskab kan man også få køle-/fryseskabe med ekstra funktioner. Eksempelvis kan man få en Perfect Fresh Zone funktion, der betyder, at der en bestemt zone i kølesektionen, hvor temperaturen er præcis 0 grader. Dette forlænger holdbarheden og friskheden på eksempelvis grøntsager. Størstedelen af køle-/fryseskabe fås også med en No Frost funktion i frysesektionen. Med denne funktion slipper man for at bøvle med afrimning, da dette sker automatisk.

På samme måde som man kan kombinere et køleskab og en fryser, kan en vaskemaskine og en tørretumbler også kombineres i én maskine. En såkaldt vaske-tørremaskine er meget pladsbesparende, da det netop er to apparater samlet i ét. En vaske-/tørremaskine er oftest indrettet således, at man kan vaske et større antal kilo end man kan tørre. Grunden til dette er tromlens indretning, og det faktum, at det kræver mere plads at tørre end at vaske.

Selvom du bor trangt kan det altså alligevel sagtens lade sig gøre at have plads til de hvidevarer, der gør hverdagen nemmere.

Tags

  • små fryseskabe

Post Author: Brumbassen