Site Loader

Finanskrise eller ej vi har alle behov for at kunne låne af og til. På denne side giver vi dig et godt alternativ til banken. Vi har en liste af SMS lån som er en hurtig og enkel måde lige at skaffe penge til den uventede regning. Vi har også en liste af de andre større lån som kan give dig op til 300.000 kr. Dette i en periode op til 12 år. Mange af disse selskaber har billige renter helt ned til 9.9%!

Lån uden sikkerhed og få svar indenfor 10. minutter!

Små lån på max 6000 kr. og en kort låneperiode. Disse lån er meget dyre men giver et pusterum hvis man har fået en uventede regning. Trustbuddy giver mulighed for at låne “Gratis” i en kort periode på 14 dage. Vivus giver dig dit første lån på op til 4.000 kr. “Gratis”

Søg om SMS lån og forbrugslån online

De senere år er de såkaldte SMS lån og forbrugslån, også kendt som ekspreslån, blevet ganske populære hos danskerne. Faktisk var danskerne ganske skeptiske overfor SMS lån og forbrugslån, da finansieringsselskaberne introducerede denne type lån til danskerne. Men fra stor skepsis, er danskernes holdning til kviklån nu ændret til positive tendenser, og flere og flere vælger da også at søge om SMS lån og forbrugslån.

SMS lån og forbrugslån er mest kendt og anvendt hos den yngre målgruppe, læs mere: https://www.broker-laan.dk/sms-laan/. SMS lån og forbrugslån er ofte mindre lån, det kan være helt ned til få hundrede kroner, men er ofte i størrelsesordenen 5-10.000 kroner, og mange yngre mennesker bruger SMS lån og forbrugslån som en form for kassekredit.

Lån til studerende

Studerende har for eksempel svært ved at få en kassekredit i banken eller et MasterCard, se her: https://xn--forbrugsln-billige-dub.dk/billige-laan-til-studerende/. Derfor vælger flere og flere studerende at bruge SMS lån og forbrugslån, hvis de har behov for ekstra penge i en periode. Det kan være til en uventet tandlægeregning, en ny cykel,  computeren er gået i stykker, eller der er kommet andre uforudsete regninger, som skal betales her og nu

Forskellen på SMS lån og forbrugslån og banklån er dog ret markant. SMS lån og forbrugslån er som sagt typisk mindre beløb, og ofte med ganske kort tilbagebetalingsperiode, og renten er meget høj sammenlignet med et banklån. Fordelen er, at finansieringsselskaberne, som tilbyder SMS lån og forbrugslån, ikke stiller samme krav til en ansøger, som banken gør. Selve låneprocessen er langt nemmere i forbindelse med et kviklån sammenlignet med et banklån.

Det gør de fordi, de på den måde slipper for at skulle kontakte bankrådgiveren, som jo ganske givet vil spørge, hvad pengene skal bruges til. Det finder rigtig mange ubehageligt, og derfor vælger de SMS lån og forbrugslån, selvom de faktisk vil kunne få et billigere lån i banken.

Den yngre generation er den største målgruppe hos udbyderne af SMS lån og forbrugslån, og markedet er samtidig i markant vækst, hvorfor vi ser flere og flere udbydere af de populære SMS lån og forbrugslån.

Kilde: https://xn--ln-gratis-52a.dk/sms-laan/

Post Author: Mutten