Site Loader

bumserJeg har selv gennem mange år, haft store problemer med bumser. Det ser dog heldigvis ud til, at jeg er ved at være omme på den anden side nu. Det var også noget af en omgang for mig, for jeg var desværre ramt lidt værre , end de andre i min klasse og omgangskreds var det. Det har derfor ikke svært lige sjovt, i de omkring 3 år jeg har haft problemet. Jeg måtte igennem rigtig mange forskellige produkter, for at finde noget det virkede godt på mig.

I dag kan det være lidt lidt sjovt at tænke tilbage, på nogle af de situationer, som jeg har været igennem i den periode, hvor jeg havde et stort problem med bumser. Mange af dem, var da godt ellers overhovedet ikke sjovt i den periode, hvor de stod på. Hvis det er en episode som jeg husker rigtig godt, så var det faktisk på min første dag. Det var en pige som jeg har gået og drømt om i en længere periode, og en dag der fik vi aftalt, at vi ville prøve at tage på en dage. Vi skulle en tur i biografen, og bagefter skulle vi lige have en kop varmt kakao på en lille lokal cafe. Det hele gik også meget godt, mens vi var i biografen. Bagefter da vi sad på den lille café og hyggede os, der tror jeg lige pludseligt, at hun kom til at kigge på min pande. Desværre så var der kommet et par store bumser den selv samme dag, og af erfaring var jeg klar over, at det ikke var nogen god idé, at forsøge at trykke dem ud, så så ville de bare blive endnu mere rød. Selvom vi havde det rigtig hyggeligt, så gik der ikke særlig lang tid, før hun skulle hjem. Vi kom aldrig på date mere. Jeg snakkede med hende en del år senere, og der fortalte hun mig, at det var fordi hun var kommet til at kigge på de store bumser jeg havde i panden. Det kunne hun ikke helt vende sig til. Vi grinte begge to af det, for nu har jeg ikke problemet mere.

Grunden til at jeg fik problemet til at forsvinde på det tidspunkt punkt var, at jeg fandt et helt unikt produkt, som kunne gøre det på den måde ,at det ville forebygge problemet, allerede inden det var opstået. Jeg fandt en sort ansigtsmaske, som jeg kunne behandle mine hudorme med. Måden det står på er, at man egentlig behandler de hudorme der bagefter kan blive til bumser, og på den måde så undgår du at få de grimme bumser, som så åbenbart kan forhindre dig i at få en kæreste. Hvis du også gerne vil slippe for de kedelige, så prøv også det produkt, for så kan du også roligt tage på date, uden at du skal tænke så meget over, om du skulle have fået en bums i panden, der også kan ødelægge en date for dig. Jeg ville ikke tage risikoen i dag – vil Du ?

 

Post Author: Brumbassen