Site Loader

Julen nærmede sig, vi havde modtaget ønskesedler fra vores voksne børn, så nu skulle vi ud at bruge penge. Hverken min mand eller jeg er særligt glade for at tage på indkøb, og da slet ikke  til jul, hvor der er mennesker alle vegne, men opgaven skulle overstås, og vi enedes om at få købt alle julegaverne den dag uanset tidsforbruget.

Af ønskesedlerne fremgik, at espressomaskiner var populære, et af vores børn ønskede sig en Gaggia espressomaskine, og vores svigersøn ønskede sig en Saeco espressomaskine, så det blev de første gaver, vi købte. Vores ældste datter skulle have en OBH pande og en OBH gryde, heldigvis havde samme forretning en stort udvalg af gryder og pander, så vi fik købt de første tre julegaver ret hurtigt. Nu manglede vi kun at finde en postkasse til vores søn og fandt efter lidt søgen en forretning, som havde et fint udvalg af postkasser, og heldigvis netop den model som vores søn ønskede sig.

Ved frokosttid var vi færdige med julegaveindkøbene, og vi glædede os begge over, at vi ikke skulle bruge mere tid i forretninger. Traditionen tro spiste vi frokost på en hyggelig cafe og sluttede af med en kop espresso. Sjovt nok var den ene af cafeens to espressomaskiner en Gaggia espressomaskine, som bryggede en himmelsk espresso til os.

På hjemvejen skulle vi købe støvsugerposer til os selv, og min mand udbrød, at vi var nødt til at købe de billige støvsugerposer, for nu var der ikke penge til luksus før næste års julegaveindkøb.

Post Author: Brumbassen