Site Loader

Det er uden tvivl et spørgsmål som mange stiller sig selv inden de skal ud på en date. Det er naturligvis ganske sundt og fornuftigt at overveje dette, inden du tager ud på en date, således du allerede har gjort dig nogle tanker, hvis daten forløber godt, og muligheden for sex på første date byder sig. Har du allerede besluttet at det ikke er aktuelt, så vil det være nemmere for dig at sige nej, men selvom du har valgt at takke nej allerede inden du tager på date, så kan det jo være at du ændrer mening i løbet af dagen, hvis personen er venlig og du finder det passende at dyrke sex på første date. Valget er naturligvis dit, og det er ikke en rigtig eller forkert holdning til dette spørgsmål, men du kan med fordel gøre dig dine overvejelser inden daten, det er kun ganske sundt og fornuftigt.

Det kommer nok ikke som en stor overraskelse, at flere mænd er klar på sex på første date end det er tilfældet hos kvinder. Kvinderne tænker gerne mere over det, og vil gerne lære manden bedre at kende inden de begynder at være klar til at dyrke sex. Du kan selvfølgelig også tale med din date omkring dette spørgsmål inden I mødes på daten, det vælger mange at gøre for at undgå skuffelser og misforståelser, men det kræver selvfølgelig at du er okay med at tale om dette med en person du måske aldrig har mødt i virkeligheden.

sexdatingMen det er naturligvis helt ok med sex på første date, og mange har bestemt sex, ja faktisk ganske god og skøn sex, på første date. Mange har nydt lidt alkohol på en date, og det er ofte med til at gøre stemningen mere afslappet og behagelig, og så er der pludselig knap så lang vej til sex på den første date. Hvis du aldrig har haft sex på første date, men godt kunne tænke dig det, så kan du roligt gøre det, det kan bestemt være lig så spændende og godt som al anden sex. Hvis du er på date, og du finder personen interessant, så er det blot at følge dine mavefornemmelser.

Du kan måske tale med gode venner eller veninder omkring det at have sex på første date, de har sikkert nogle erfaringer de kan dele med dig, eller i det mindste tale med dig omkring det, måske sidder de selv med samme spændende spørgsmål. Det er et godt emne at tale igennem med gode bekendte, og du vil sikkert føle dig meget mere sikker og afklaret efter en god og lang samtale omkring det at have sex på første date. Sex på første date er ganske naturligt og almindeligt, men du bestemmer naturligvis selv, om det er aktuelt for dig.

 

Post Author: Lotte