Site Loader

Vores nabos voksne datter skiller sig på et enkelt punkt ud fra mængden. Hendes interesse for it og finmekanik er normalt noget, man forbinder med hankønnet, men hun er helt vild med at rode med computere og forskelligt tilbehør til it.

Derfor har hun også uddannet sig som it-supporter og har i et par år haft job i en virksomhed med en ganske stor it-afdeling. Det har hun været vældig glad for, men hun valgte alligevel for nylig at slå til, da hun fik tilbudt job i et andet firma, der har specialiseret sig i printerservice og reparation af printere.

Forleden dag fortalte hun om sit nye job og de mange forskellige opgaver, hun stilles overfor i det daglige. Noget af det, hun nyder allermest i sit nye job, er, at hun kommer rundt til mange forskellige firmaer og møder en masse forskellige mennesker, når hun er ude for at yde printer service hos dem. Hun har også opdaget, at hun faktisk besidder ganske gode evner som sælger, for hun har stor succes med at afsætte forskelligt printer tilbehør, når hun besøger sine kunder.

I starten af sit ansættelsesforhold blev hun sendt på et kursus i reparation af plottere, for hendes firma har mange kunder blandt reklamebureauer og ingeniør- og arkitektkontorer, som typisk er den type virksomheder, der anvender plottere til udskrift af store emner.

Hendes tekniske snilde og hendes glæde ved at arbejde med finmekanik er nok ikke hverdagskost for en pige, men hun nyder sit arbejde med printerservice. Og at hun formår at skabe relationer og gode forbindelser, viste sig for ikke så længe siden, da hun var på et servicebesøg hos et trykkeri i København – Jensen Print – og så deres enorme fleksibilitet. Det førte til, at hun fik skabt en forbindelse mellem trykkeriet og den føromtalet kursusvirksomhed, så nu er det Jensen Print, der forestår al produktion af kursusmateriale for dem 🙂

Post Author: Brumbassen