Site Loader

Det er faktisk muligt at finde ud af hvor god en a-kasse man er medlem af, eller det er i hvert fald muligt at se hvor høj medlemstilfredsheden er i de forskellige a-kasser. Det danske Arbejdsdirektoratet lavet hvert andet år en medlemstilfredshedsundersøgelse blandt alle landet a-kasser, og her kan man se hvem det har de mest tilfredse kunder, og hvem der halter efter.

Denne undersøgelse er meget interessant når man vælger a-kasse, da det er medlemmerne selv der vurdere deres a-kasse og tilfredsheden med a-kassen.

Medlemstilfredshedsundersøgelsen er bygget på flere forskellige faktorer blandt andet kigger de på hvor gode a-kasserne er til at udbetale dagpenge til tiden. Noget som er meget relevant, men det er åbenbart ikke alle a-kasser der er lige gode til det. De kigger også på a-kassens mulighed for selvbetjening, hvilket er et felt som bliver mere og mere aktuelt i denne tid. Et andet meget vigtigt område er a-kassens evne til at få deres medlemmer tilbage i arbejde når de bliver ledige, her score a-kasserne også meget forskelligt.

Der tegner sig meget hurtigt et billede af at, man slet ikke kan regne med hvilke a-kasser der er bedst. For det er bestemt ikke de dyreste a-kasser der score højest, selvom at nogle af dem ligger med i toppen, så er det faktisk Danmarks anden billigste a-kasse der løber med prisen som Danmarks billigste a-kasse.

Post Author: Brumbassen