Site Loader

Sig mig engang, spurgte jeg min datter, da vi i går besøgte hende og vores svigersøn, bruger du så mange forskellige passwords? Jeg havde nemlig ved siden af hendes computer fået øje på en liste med en lille halv snes korte linjer, der lignede passwords.

Nej, selvfølgelig ikke, svarede Birgitte, det er ikke passwords men derimod rabatkoder (som disse) til forskellige netbutikker, hvor jeg handler. Det kunne jeg bedre forstå, for der var tale om koder med omkring otte bogstaver eller tal, som slet ikke gav nogen mening. Og de fleste af os bruger jo et eller andet, der er nemt at huske, når vi vælger et password.

Birgitte fortalte, at hun og hendes mand køber langt det meste tøj til både dem og deres to børn på nettet. Det er meget tidsbesparende at handle på den måde, mente hun og fortalte, at så kunne de sidde ved computeren en aften og stille og roligt vælge det tøj, de havde brug for. Derefter kommer det i en pakke typisk et par dage senere, så vi sparer at skulle rundt i forskellige forretninger inde i byen for at finde det rigtige.

Og så sparer vi faktisk også nogle penge på den måde, fortalte Birgitte. Jeg har i mange tilfælde konstateret, at for eksempel et par sko af et bestemt mærke reelt er billigere i en netbutik end i en fysisk butik inde i byen.

Og ikke nok med, at tingene er billigere, nej man får i forbindelse med et køb også de her rabatkoder, så den næste handel i den samme netbutik bliver endnu billigere. For eksempel købte vi en del tøj i forrige uge, og den øverste linje her på listen er den zalando rabatkode, vi fik, og som vi kan bruge til at opnå en rabat næste gang, vi skal købe ind.

Og du kan se her, fortsatte Birgitte, den her linje er en asos rabatkode, og jeg har skrevet en dato ud for koden, for der hører en udløbsdato med til de fleste rabatkoder, så hvis man handler i den pågældende netbutik efter udløbsdatoen, så opnår man ikke rabatten.

Og sådan nogle koder kan man jo bytte med venner og bekendte, fortalte Birgitte. Det fik vi da gavn af, da Morten for et par uger siden skulle have købt et nyt kamera. Han fik nemlig af en god kollega foræret en pixmania rabatkode på nettet, der gav 15 procent rabat, og da der var tale om et kamera til godt 4.000 kroner, er det jo en besparelse, der er værd at tage med.

Birgitte fortalte også, at hun havde en aftale med en af sine gode veninder, for de bruger den samme netbutik, når der skal købes hårplejemidler, bodylotion og den slags. Så køber vi rigeligt ind hver især, så der er god tid indtil det næste indkøb. Og den nicehair rabatkode, jeg så får i forbindelse med et indkøb, giver jeg så til Gudrun, så hun kan nå at bruge koden inden udløbsdatoen og spare en del på sit næste indkøb.

Post Author: Brumbassen