Site Loader

Jeg har i fem år været bestyrer af en børnetøjsforretning, et arbejde som jeg holder meget af, især fordi jeg altid har interesseret mig for børnetøj, og fordi vores kunder er glade mennesker. De bedste og mest glade kunder er dem, vi kalder “bedsteforældrekunder” – især  dem, der har fået deres første barnebarn.

I forretningen fører vi kun kvalitetsmærker, og de største udvalg er Celavi, Småfolk børnetøj, og mange mange andre mærker – inkl. det helt geniale Abeko. For to år siden tog vi Bisgaard sko ind i sortimentet, og det har været en succes.

Når man bestyrer en forretning, er det naturligvis vigtigt, at man får solgt nogle varer og følger med i, hvad der sker af nyt på markedet, men jeg nyder også at pakke nye varer ud og lave spændende udstillinger af børnetøjet. Butikken skal være indbydende og  overskuelig, derfor har jeg lavet fire små øer, som ligner et firkløver i udstillingen, og hvert  blad i firkløveret har sit eget mærke og egen farve.

Der er også en afdeling adskilt, der kun indeholder regntøj.

Det første blad er grønt, og derpå ligger børnetøj fra Mini A Ture børnetøj, det næste blad er rødt og er dækket af tøj fra Napapijri, derefter et blåt blad med tøj fra Hollys og til sidst det hvide blad med Småfolk børnetøj.

I midten af firkløveret er der stillet et rundt bord med gul baggrund, her har jeg lavet en udstilling af sko og støvler fra Bisgaard sko.

Især udtaler de nye bedsteforældre, at det er en flot og overskuelig udstilling, og det er jeg selvfølgelig stolt af. Jeg overvejer faktisk at opstille en lille sag med en løbecykel opstillet ovenpå. Men med det danske vejr er der jo altid én ting udover regntøj, der er en sikker sællert: Varme støvler – dem kan du se her.

Post Author: Brumbassen