Site Loader

”I næste uge skal pigerne lave smykker, så du Jens kan begynde at forberede indkøb af smykketilbehøret,” sagde min leder. Som eneste mand i SFO’en blev jeg overrasket over, at jeg blev valgt til denne opgave, jeg vil jo mene, at de kvindelige pædagoger ved mere om smykker, men jeg tog udfordringen op og begyndte at studere markedet for materialer til lav selv smykker. Det gør vi især på denne hjemmeside: http://www.cyberimport.dk/

Der er et stort udvalg, og det er faktisk ikke dyrt, men min opgave var nu at finde ud af, hvad de forskellige dimser og snore skal bruges til.

Jeg fik øje på et tilbud på faldskærmsline og kunne godt regne ud, hvad linen skal anvendes til, men randsyet lammeskind lød forkert i mine ører, men da jeg læste på produktet, fandt jeg ud af, at det er snore af lækkert blødt lammeskind, som bruges til armbånd eller halskæder med et vedhæng.

Der er et budget til indkøb af materialer, og jeg ser ikke noget problem i at holde indkøbene indenfor rammen, men jeg så et problem i at finde ud af, hvilke materialer der er populære blandt pigerne men kom da heldigvis i tanker om, at det nok var smart at spørge pigerne. Over middag, da børnene begyndte at møde ind i SFO’en, plukkede jeg fire piger ud og bad dem kigge med på nettet og fortælle mig, hvad der var populært og smart til smykker. Jeg fik at vide, at faldskærmsline er uundværlig, og når jeg bestiller smykkelåse, skal det være rustfri magnetlåse, det kan alle nemlig tåle.

Post Author: Brumbassen