Site Loader

Når man møder nye mennesker vil man gerne gøre et godt indtryk. For mange af os er tænder noget vi lægger meget mærke til, når vi møder personer, som vi taler med. Et smukt og hvidt smil vil altid gøre et godt indtryk og signalere sundhed og god hygiejne. Rigtig mange anser et smukt smil, som værende en form for visitkort til omverdenen og derfor vil vi selvfølgelig gerne have at vi selv er tilfredse med, hvad vi ser i spejlet.

Mild tandblegning

Vil du gerne have hvidere tænder end de er i forvejen, så kan du blege dem for at opnå den rene fornemmelse det er, at have et helt hvidt smil. Der findes mange metoder man kan tage i brug for at få et hvidere tandsæt. Mange metoder indebærer dog stærk kemi, som kan have store konsekvenser for tændernes emalje på længere sigt. Vil du have hvidere tænder, men samtidig passe godt på dem, så er tandblegning med kul muligvis det helt rette produkt for dig.

Sådan bruger du tandblegning med kul

Tandblegning med brug af kul er helt klart det bedste produkt for dig, som vil skåne dine tænder for en hårdere form for tandblegning, som kan gå ud over din emalje. Tandblegning med kul er udover at være mildere også virkelig nemt at bruge, da du blot skal børste dine tænder med produktet som var det hvilken som helst tandpasta du brugte.

På grund af det sorte kul har produktet også en sort farve, så du vil tydeligt kunne fornemme om du har været hele vejen rundt om alle tænder med produktet, da de vil se sorte ud mens du børster bisserne rene med tandblegningen. Brug cirkulære bevægelser mens du børster og brug gerne 1-2 minutter på det. Skyl munden med rigelige mængder vand når du er færdig, for at alle rester fra tandblegningen kommer med ud. Bagefter vil du kunne nyde et skønt resultat, hvor dine tænder synes langt mere hvide på en helt naturlig måde.

Hvidere tænder med kul

Tandblegning med aktivt kul kan du få på Luxplus.dk i en variant som både er økologisk, fremstillet af 100% kokosnøddeskal og er fri for parabener. På den måde får du et utroligt skånsomt produkt som vil fjerne plak og misfarvninger uden at gøre yderligere skade på tændernes overflade. Det er en helt fantastisk følelse at bruge tandblegning med aktivt kul, da du hurtigt vil føle en langt større mundhygiejne, når først du har børstet tænderne med denne form for tandblegning.

Se udvalget af tandblegning med kul igennem på Luxplus.dk og find lige netop det produkt som du føler, passer allerbedst til dig og dine behov, når det kommer til tandblegning.

Post Author: Brumbassen