Site Loader
København

Du kender det godt: Du har lige fået dit bad. Du er kommet i tøjet, slipset har du med under hånden, og det er bare med at komme ud af døren i en fart. Du skal til møde om en halv time. Alt er parat. Og du spæner afsted. Op på cyklen. Tramper i pedalerne. Du er fremme om få minutter, og mødet kan begynde. Du skifter skjorten, slipset bliver bundet og vupti: Du er på. Mødet går godt. Og du kan endelig ånde lettet op. Slipset bliver revet af. Du sætter dig ved din skærm og kigger på resten af dagens agenda. Et møde mere – et af de lange og kedelige. Men derefter kan du med god samvittighed tage hjem. Åh, det bliver herligt. En lang weekend – for en gangs skyld. Helligdag på mandag. Banklukkedag. Ingen grund til at stresse på søndag, fordi du skal forberede hele ugen.

Brug for låsesmeden – igen

Og hvad opdager du så – her fredag ved 2-tiden? Du har glemt nøglen derhjemme. Du ved helt præcist, hvor den ligger. Du ved også godt, at du brød reglen, du har givet dig selv: Tjek altid, om du har dine nøgler med dig! Det gjorde du jo ikke i morges. Og nu er du så nødt til at finde en billig låsesmed et sted i København, som vil være villig til at komme og låse døren op for dig, så du kan komme ind i dit hus.

Det lette åndedrag bliver til et fortvivlet suk. Du sidder ved dit skrivebord. Foran skærmen. Havde lige glædet dig til at cykle hjem. Stille og roligt. Og nu skal du så til at kontakte den billige låsesmed, som du brugte sidste gang det samme, skete for dig.

Har du gemt nummeret?

Du tjekker lige din mobil. Har du husket at gemme telefonnummeret til låsesmeden? Selvfølgelig har du ikke det. Du lovede jo dig selv, at du altid skal tjekke, at du har nøglerne med sidste gang du smækkede dig ude. Du må derfor til at lede på Google efter den låsesmed, du kender. Det betyder, at du nu skal til at genstarte din lap top. Det tager lidt tid. Og så opdager du, at internettet er nede. Igen? Det sker lidt for tit. Det ryger på din liste over to-do’s. Den håndskrevne liste. Du ringer til jeres telefonselskab og brokker dig. Forlanger, at der bliver gjort noget ved den internetforbindelse nu!

Han er hurtigt fremme

Heldigvis kan du bruge din mobiltelefon. Og du finder hurtigt den billige låsesmed. Du ringer op, og han svarer heldigvis lige med det samme. Han vil kunne være ved din bopæl om ca. en god times tid. Perfekt. Du slukker for alt i kontoret: Lys, lap tops, kaffemaskine mv. Går ned og henter din cykel og begynder den lille rejse hjem. Der må du så vente i et kvarters tid. Så dukker låsesmeden op. Med et smil på læberne. Han spørger, om det er den samme sag som sidst. Og ja, det er det jo. Din låsesmed får åbnet døren for dig. I taler lidt om arbejde og tager afsked. Nu kan du holde en god og lang weekend. Takket være en ansvarlig – men billig låsesmed.

Post Author: Brumbassen