Site Loader

Så blev vores datter et år. Hold da op hvor tiden går hurtigt når man har børn. Man kan næsten ikke følge med. Vores datter begyndte at gå fjorten dage inden hun blev et år. Så nu er hun bare over det hele, den lille sveske. Når man ser på hende bliver man bare så glad og varm inden i. Hun er næsten altid glad og griner hele tiden. Hun er absolut en lille grinebider.

Hendes første fødselsdag skulle selvfølgelig fejres med maner. Vi havde inviteret familien og vores venner til boller og kakao. Vi har også en datter på fire år. Vores venner har en masse børn som er samme alder som vores børn. Så der var total gang i den. Der var heldigvis godt vejr i lørdags, hvor vi holdte fødselsdagen. Alle de store børn sprang rundt på trampolinen, svang i gyngerne og hyggede sig i sandkassen. Det var en rigtig god dag. Fødselsdagsbarnet var selvfølgelig meget optaget af alle pakkerne, eller det vil sige det som pakkerne var pakket ind i. Vi havde ønsket os noget nyt økologisk legetøj til hende, som passede lidt bedre til hendes alder. Vi synes det er ved at være på tide, og få skiftet noget af alt baby legetøj ud. Efter hun er blevet et år kan vi godt mærke, at hun kræver noget legetøj, som kræver lidt mere af hende. Heldigvis er markedet jo fyldt med økologisk legetøj. Hun fik rigtig meget fint økologisk trælegetøj. Blandt andet fik hun et tog som hun har været meget glad for, siden hun fik det. Hun kører frem og tilbage med det i timevis inde i stuen. Det synes hun er ren underholdning.

Det sidste par som kom til festen havde en meget stor pakke med. Jeg hjalp lige med at pakke den op. Det var den fineste Sebra sengerand med ugler. Den havde vi ønsket os til hende, da hun kommer til at mangle en sengerand til tremmeseng. Det er sådan en tyk sengerand, som bare er så flot i farverne. Den passer perfekt ind til hendes lille prinsesse værelse. Sådan en sengerand er ret dyr, så jeg var noget overrasket over, at de gav så dyr en gave til en et års fødselsdag. Jeg snakkede med hende om det og hun sagde, at hun havde købt en billig sengerand, hvor der var sengerand tilbud. Så kunne jeg jo bedre forstå det. Når det var sengerand tilbud, er det jo ikke så galt. Hun havde købt den til 20% under den oprindelige pris. Det var da et meget godt kup, synes jeg. Sebra laver altså bare nogle fantastiske ting. Jeg har allerede set flere ting fra deres kollektion, som jeg synes pigerne skal have.

Efter der var blevet pakket gaver op satte vi os alle til bordet. Jeg havde lavet et tag selv bord med boller, kage og alt andet godt. Jeg har blandt andet sådan en elektrisk pandekagepande. Der er plads til at lave fire små pandekager på en gang. Så havde jeg lavet en stor portion pandekagedej. Så kunne man selv gå op og lave sin egen pandekage. Det var et kæmpe hit blandt børnene og de synes det var rigtig sjovt. Hele portionen af dej blev spist, så det var da en succes.

Det var en helt fantastisk fødselsdag og jeg glæder mig allerede til at arrangere igen til næste år.

Tags

  • elektrisk pandekagepande

Post Author: Brumbassen