Site Loader

Jeg var med bussen her den anden dag, og det er på ingen måde noget jeg prøver hver dag. Normalvis der kører jeg altid i bil til og fra arbejde. Denne dag var dog anderledes på den måde, at bilen var på værksted, så jeg var nød til at tage bussen. Jeg bor cirka 40 kilometer fra mit arbejde, og normalvis der nyder jeg virkelig at sidde i min egen bil. Da jeg tog bussen, der så jeg dog en der var ved at glemme en hårtørrer i en pose.

I sidste uge, der var jeg ret uheldig med bilen, og jeg kan ikke en gang give andre skylden. Det var en morgen, hvor der havde været nattefrost, og det havde så gjort at den regn der var kommet aften før, den var frosset til is. På denne årstid der synes jeg hurtig man glemmer at det stadigvæk man være glat. Jeg havde også lige præcis fået sat min sommerdæk på, og de står ikke speciel godt fast på is. Jeg tænkte mig ikke om ved et helle anlæg, og på grund af noget is, så gled jeg faktisk lige ind i den ene helle. Jeg havde i forvejen lidt for meget fart på, så der kom omfattende skader på bilen.

Jeg har derfor være nødsaget til at tage bussen i en uges tid. Den anden dag, da jeg så sidder i bussen, der stoppede vi ved et stoppested. Folk gik ind i bussen, og jeg kunne se at der var en der kom løbende, i håb om at nå bussen. Hvis der er noget der kan give mig en dårlig dag, så er det at komme for sent til bussen. Jeg sad derfor at heppede på hende, og i øjeblik så det ud til, at hun ikke ville nå det. Heldigvis der så bus chaufføren dog at hun kom løbende, så han ventede til hun kom. Heldigvis så er der nogle chauffører der er sådan, mens andre bare kører selvom de kan se at der er en der er tæt på. kvinden kom i i bussen, og man kunne høre hun ikke er særlig vandt til at løbe, for hun var noget stak åndet . Hun fik sat sig ned, og bussen satte i gang. Kvinden stod og kiggede rundt i bussen, for hun var kommet til at sætte på en af de pladser ved udgangen. Det er ikke særlig behagelig at sidder der. Det lod nu heller ikke til at det gik hende så meget på.

Vi kørte og fik gik ind og ud af bussen. Efter at vi havde kørt et godt stykke vej, der skulle kvinden af igen. Hun trykkede på stop, og kort tid efter der stoppede bussen. Kvinden var lige på vej ud af bussen. Jeg kom til at se, at der stod en pose hvor hun havde siddet. Jeg råbte til hende, at hun havde glemt noget. Hun blev vild glad og sagde – Tusinde tak, jeg var jo lige ved at glemme min hårtørrer. Jeg sad bagefter i bussen og blev rigtig glad. jeg kan rigtig godt lide når jeg kan hjælp folk, og tænkt hvis hun havde glemt en helt ny hårtørrer. Det ville godt nok have været surt.

Post Author: Brumbassen