Site Loader

Jeg har netop modtaget min mormor ønskeseddel til hendes fødselsdag hun har her i februar måned og på den står der at hun ønsker sig et krøllejern. Jeg havde måske bare den opfattelse at der ikke rigtig er nogen der bruger krøllejern mere, men det kan da godt være at jeg har taget fejl med hensyn til det. Det skulle jo på den anden side heller ikke være første gang jeg tager fejl med hensyn til noget sådan 🙂

Nu er jeg selv 36 år gammel, og jeg kan huske fra dengang jeg var ung, der havde min mor et krøllejern, men det tror jeg måske også det vat sidste gang jeg så et krøllejern. De forskellige kærester jeg har haft, der tror jeg aldrig jeg har mødt en der brugte et krøllejern, så jeg troede måske det var ved at være slut med at bruge et krøllejern, men det tager jeg nok fejl. De fleste af de kærester jeg har haft, de har brugt et glattejern, og det må vel siges at være lige præcis det modsatte af et krøllejern. Den gang jeg var ung, der kan også også huske, at der var rigtig mange der gik til frisøren, og fik lavet krøller, og det var nogle gang ikke bare krøller, men rigtig mange og små krøller, og på den måde fik de virkelig et helt nyt look. Heldigvis vil jeg sige, så er det ikke noget man ser så meget i dag. Jeg synes ikke det var særlig flot, for det så i virkeligheden meget unaturligt ud, men det var det jo også, men lidt mere naturligt måtte det gerne se ud for min skyld. Det kom som sagt meget bag på mig at se, at et krøllejern stadigvæk findes som sagt, men det kan jo bare være mig der ikke helt følge med i, hvad der sker med kvinders hår, det kan jo være at det igen er blevet moderne med krøller i håret for kvinder.

Hvis der er nogen der læser dette, og måske havde den samme opfattelse som jeg selv havde, at de også troede at krøllejern var et dødt begreb, jamen så skal i være velkommen til at komme med en kommentar. Det kunne være rigtig sjovt at høre fra både mænd og kvinder, men måske i specielt mænd, for kvinder de har jo nok helt styr på det. Så en lille opfordring til mænd, troede i også at et krøllejern var død, og at det var glattejern der havde taget over. Det kan jo også være på den måde, at dem der bruger krøllejern bliver ændre og ældre, netop fordi det er de samme kvinder der bruger dem, som dengang jeg selv var barn. Så har krøllejern jo en begrænset levetid endnu, det kunne også være en mulighed som man ikke kan se bort fra. Så mænd kom med jeres kommentar omkring krøllejern, også hvis i har helt andre forslag end dem jeg har skrevet. Jeg er nemlig blevet lidt nysgerrig over hvad der egentlig sker med krøllejern.

 

 

Post Author: Brumbassen