Site Loader

Det er klart – man kan sætte sig ned og bare lære PowerPoint fra bunden af. Det vil sige man kan sætte sig næste gang man skal lave en produktpræsentation, en salgspræsentation eller en præsentation over fremtiden i virksomheden. Ved at læse en stribe best pratices fra nettet og ved at eksperimentere en masse så kan man uden tvivl få lavet en masse fedt – men det vil tage uforholdsvismæssigt lang tid. Du vil skulle bruge tid på at lære om designs, farver, indhold og ikke mindst målgrupper. Du er selv snsvarlig for at definere alt hvad du skal have med i din præsentation i PowerPoint og uden ekspertise til den faglige sparring.

PowerPoint kursus er vejen frem

En anden og måske mere spiselig tilgang til at lære PowerPoint var at komme på et PowerPoint kursus, hvor du lynhurtigt kan lære fra en ekspert hvad der fungere og ikke fungerer i praksis i programmet med de tilhører du skal ramme. Det er klart – et PowerPoint kursus det koster umiddelbart lidt flere penge end ved blot at sidde på sin flade og lære programmet fra bunden af – men hvis man analyserer lidt mere på det, så er det faktisk i længde markant billigere.

For hvis eksempelvis et PowerPoint kursus koster kr. 10.000,- og en medarbejder koster kr. 1.500,- om dagen. Så skal der ikke bruges mere end 9 timer – plus arbejdstid der er brugt på kurset før det kan betale sig. Dette er kun, hvis man kigger rent på arbejdstid og lønninger – men det kan jo koste en virksomhed millioner hvis en sælger ikke kan sæle produktet til en kunde – fordi powerPoint præsentationen er forkert sat sammen, eller rammer forkert målgruppe. Så det kan hurtigt betale sig at arbejde i at få lavet et Power Point kursus for virksomheden.

Virksomhedstilrettet PowerPoint kursus

Der er flere forskellige slags IT kurser, og det gælder selvfølgelig også indenfor PowerPoint kurser – der er den virksomhedstilrettet udgave og de åbne kurser. De åbne kurser der kan du komme på et kursus som enkeltperson sammen med en masse andre medarbejdere fra andre virksomheder. Der er ingen tvivl om at, hvis man arbejder med PowerPoint og gerne vil på kursus – så skal man vælge et virksomhedstilrettet kursus – som det man kan få hos Officekonsulenterne eller nogle af de andre kursusudbydere. Grunden til dette er meget simpel – her kan man tage sine egne projekter med og arbejde med dem istedet for fiktive projekter. Desuden er der ikke repræsentanter fra andre virksomheder og dermed en 100% fortrolighed – der gør man opnår langt større resultater.

Så hvor længe tør du lade være?

I min verden der bliver det bare værre og værre jo længere tid du venter med at komme på det PowerPoint kursus du mangler. Hvis du er mentalt klar til at komme på kursus, så du allerede nu kontakte din foretrukne kursusudbyder. Så vil du uden tvivl allerede om 14 dage kunne komme på et tilrettet PowerPoint kursus og begynde at sælge meget mere med dine præsentationer. Så hvor længe tør du vente med at gribe telefonrøret og ringe til din leverandør?

 

Post Author: Brumbassen