Site Loader

Vores datter og svigersøn går meget op i det babylegetøj, deres nu seks måneder gamle dreng må få at lege med. Derfor har min mand og jeg valgt altid at spørge først, hvis vi for eksempel har lyst til at have en lille gave med, når vi skal på besøg hos dem. For vi ved, at den lille dreng slet ikke får lov til at lege med noget, der ikke er garanteret fri for giftige tilsætningsstoffer eller for eksempel skadelige ftalater.

Nu er vores dejlige lille barnebarn nået i den alder, hvor han kan sidde op og lege med noget lidt mere avanceret end bare sin narresut, en lille bamse eller hvad ved jeg. Derfor ville vi gerne give ham noget nyt med lidt pædagogisk udfordring i, da vi forleden dag igen skulle besøge den lille familie. Men vi ringede først til vores datter for at høre, om han for eksempel måtte få noget træ legetøj.

Og det mente den stolte og meget påpasselige mor bestemt, at han gerne måtte, men hun understregede endnu en gang, at børn i den alder jo putter alting i munden, så under alle omstændigheder måtte han kun få godt babylegetøj, der er ordentligt deklareret.

Jeg gik på indkøb i en legetøjsforretning og fremførte mit ærinde over for ekspeditricen. Hun viste mig noget ret nyt trælegetøj, som var garanteret frit for giftige stoffer, og som samtidig var skabt med pædagogiske udfordringer for øje.

Der var tale om ret dyrt babylegetøj, så jeg nøjedes med at købe to stykker.

Post Author: Brumbassen