Site Loader

Min kone og jeg blev ringet op i aftes af hendes bror. Han og hans kone har en søn på samme alder som vores yngste, og når de er sammen, kommer de fantastisk godt ud af det med hinanden. De har tilfældigvis begge fødselsdag i januar måned, og næste gang fylder de 14 år.

Min svogers ærinde var en ide om, at de to knægte skulle have en fælles fødselsdagsgave, nemlig en skiferie i Østrig. Baggrunden er, at min svoger og hans kone holder meget af at stå på ski, og vores søn har ved flere lejligheder været lidt misundelig på sin fætter, når de er draget af på skiferie. Så nu havde de fået den ide, at vores søn kunne komme med ned at stå på ski i Østrig i februar måned.

Både min kone og jeg syntes, det var en fremragende ide, og min svoger fortalte, at de allerede var i gang med at finde egnede skirejser til Østrig, men de overvejede i øvrigt også, at det måske skulle være en køre selv skiferie.

Bedste sted at købe skirejser til Østrig?

Det foregår selvfølgelig online alt sammen i dag, og svoger er ret ferm til den disciplin med at finde både de bedste priser og samtidig den bedste kvalitet. Billigt alene gør det ikke – det skal altså også være ordentligt. Og han har fundet ud af, at det faktisk altid er det samme rejsebureau, der opfylder det krav: Sne og Snö på https://www.skirejser.dk/

Min svoger og hans kone er som nævnt ret erfarne med hensyn til skiferier, og de har flere gange været på skiferie i Sverige, ligesom de nogle gange har været på en billig skiferie i Norge. Sidste vinter gjaldt det således en skiferie i Trysil, og de har også tidligere holdt skiferie i en hytte i Hemsedal.

Derfor er min kone og trygge ved at sende vores søn på en skirejse til Østrig sammen med dem. Nu skal de så blot afgøre det bedste sted i Østrig til en skiferie.

Der er jo flere gode steder at vælge mellem, som du kan se her: https://www.skirejser.dk/oestrig

Ischgl, Obertauern, Saalbach, Hinterglemm, Schladming, St. Anton, Wagrain, Zauchensee, Zell am See for nu blot at nævne nogle få af de mange muligheder for en genial skiferie i alpelandet.

Post Author: Brumbassen