Site Loader

Fodbold er verdens mest populære spil. Golf er en af de sportsgrene i verden, der er mest populære, faktisk ligger golf på 10. pladsen over mest populære sportsgrene på globalt plan. Det betyder, at du får en stor oplevelse, når du skal spille fodboldgolf, som i store træk minder om en kombination af netop fodbold og golf.

Derfor er fodboldgolf så sjov en sport

Du har sikkert prøvet at spille minigolf. Det er en sport, de fleste synes om. Fodboldgolf er nøjagtigt det samme – bare med en fodbold og selvfølgelig nogle større huller til bolden. Herudover er forskellen, at du sparker til bolden i stedet for at slå til den med en kølle.

Handler om styrke og præcision

Fodboldgolf handler i bund og grund om den styrke og energi, du kan lægge i dit skud. Det skal du så kombinere med en vis præcision, der skal sikre, at bolden havner i hullet. Når den gør det, har du gennemført ”hullet” og gå videre på banen indtil du har fået bolden i alle hullerne.

Vokser i popularitet

Fodboldgolf er en sport, der vokser i popularitet for hvert år, der går. Der er ovenikøbet nogle fodboldklubber i Asien, der bruger det til at øve fodbold med, fordi de mener, det styrker deres børn og unges evner til at sparke langt og præcist. Det er tilmed en sjov måde at få dem til at lære det på.

Det ventes, at flere og flere med tiden vil spille fodboldgolf, fordi det er en sport, der er så nem og ligetil at gribe an for alle og enhver.

Her kan du spille fodboldgolf i Danmark

Der er flere forskellige steder, hvor du kan spille fodboldgolf i Danmark. Blandt andet i Kolding, i Vodskov, på Amager, i Århus, i Silkeborg, i Randers med flere.

Post Author: Lotte