Site Loader

Når der skal lidt afveksling til de vante aktiviteter, er fodboldgolf en god mulighed. Som navnet angiver er det simpelthen golf med en fodbold. Dette spil er let at gå til, og kan give mange timers sjov for både store og små. Ligesom ved golf finder du flere niveauer, hvor du skal spille en fodbold gennem forskellige forhindringer.

Det lyder måske ret nemt, at sparke en fodbold rundt om forhindringer, men det er ikke helt så let, som det lyder. At det er lidt udfordrende, gør det ekstra sjovt for de fleste.

Regler for fodboldgolf

Hvordan spillereglerne er i fodboldgolf, afhænger lidt af det enkelte sted, der udbyder aktiviteterne. Her tages der udgangspunkt i ét regelsæt.

Fodboldgolf er et spil for den mindre gruppe på 3-4 spillere. Alle sparker bolden ud fra startstedet, og herefter går det på tur, afhængigt af hvem der er længst væk fra flaget. Dette er en måde at sikre, at holdet bliver sammen og hygger sig som en familie.

Hvis man ønsker det, er der på banerne en rød tee, hvor de små børn kan starte med at spille fra. Denne er tættere på målet, end startposition.

Steder, der tilbyder fodboldgolf

I Jylland er der mange steder, der tilbyder fodboldgolf. Tager du fx familien en tur med nord for Aalborg, kan du finde blandt andet finde aktiviteten i både Aalborg, Løkken, Hjørring og Vadum.

En fordel ved fodboldgolf er, at du ikke skal bruge en masse udstyr. Du har blot brug for en fodbold, og hvis du vil spille rigtig meget måske et par fodboldsko. Du kan ofte leje en bold for omkring 100 kr. når familien skal spille, eller du kan købe din egen.

Fodboldgolf er i uden tvivl en sjov sport, der ikke koster en formue, og som er sjov og spas for hele familien.

 

Post Author: Lotte