Site Loader

Jeg har mit drømmejob, og har haft det et par år nu. Jeg er sælger, men ikke bare sådan en almindelig sælger der kører rundt i en begrænset del af Danmark. Sådan et sælger job har jeg haft, men har ikke lyst til at prøve det mere. Nej jeg har den holdning, at skal man være sælger, så skal man da have hele Verden som sin arbejdsplads. Og jeg bestiller mine flybilletter billigt med rejsepriser.dk. Jeg er med andre ord ansvarlig for at besøge firmaet kunder i hele Verden. Nu sidder du måske og tror, at virksomheden ikke eksporterer så meget af salget, men der kunne du ikke tage mere fejl. Vores eksport andel nåede sidste år op på hele 85 %

Hvorfor er det så mit drømmejob ?

Jeg jeg får lov til at rejse, og jeg får lov til at rejse meget. Det siger sig selv, at jeg er nød til at besøge vores kunder rundt omkring, så jeg tager nogle lange rejser. Jeg er single, og har en datter som jeg har 14 dage af gange, og 14 dage hos hendes mor. Det betyder jo så også, at når jeg kun er mig selv, så kan jeg rejse alt det jeg har lyst til, og jeg rejser ofte – Og hvor er det fedt. Når jeg skal bestille en rejse, så har eg opgivet selv at sidde og bestille flyrejsen. Det er ikke unormal at jeg tager en 10-14 steder, og det betyder så også mindst lige så mange flyvninger. Jeg kun huske den første gang, der ville jeg gerne selv bestille. Lad mig sige det på den måde, at det gør jeg ALDRIG mere. Det er noget at et arbejde at få det til at gå op. Jeg får derfor vores lille lokale rejsebureau til det, for så har jeg også dem at klage til, hvis der er noget der ikke er som det skal være.

Når det så kommer til hoteller og billeje så bestiller jeg det altid selv. Hoteller dem finder jeg sådan lidt rundt omkring, men jeg har efterhånden fået lavet mig en liste over gode hoteller, og så plejer jeg bare at booke direkte der. Billeje bestiller jeg på billeje-nice.dk. På trods af navnet, så kan du fint bestille billeje i hele Verden på den side. Det er ikke altid jeg har brug for det, for langt de fleste gange, så er mine kunder flinke til at komme forbi mit hotel og hente mig. Det er super dejligt, for det kan godt være lidt besværligt at finde rundt i alle de forskellige lande. Alternativet, så lejer jeg også en GPS. Det er super smart, og jeg har da ikke nogen idé om, hvad jeg skulle have gjort uden. Tænk sig, hvis jeg også skulle rejse med alle de vejkort, det ville da næste være en umulig opgave. Jeg ved da ikke hvordan de gjorde det i mit firma, for der har rejse folk rundt på denne måde i snart 150 år. Hvordan mon de fandt rundt, eller blev de måske altid hentet på deres hotel. Det er faktisk en sjov lille tanke synes jeg.

Post Author: Brumbassen