Site Loader
Parfume
Parfume
Parfume

Der er forskel på parfume, og derfor kan det også være svært at vælge den helt rigtige.

Nogle gange kan det være svært at svare på det helt enkelte spørgsmål, nemlig “hvilken parfume kan du bedst lide ? ” Du kender det helt sikkert med så mange andre ting, for det er ikke altid man er i humør til det samme, og derfor kan det også være svært at sige hvilken parfume man bedst kan lide. Du har det sikkert på samme måde når det kommer til mad, for det er ikke altid man er i humør til det samme mad. Nogle mennesker har det sådan, at hvis det er varmt så kan de måske bedste lide koldskål, og hvis det er koldere i vejret, så er det måske en tungere ret man bedst kan lide.

Det er på helt samme måde med parfume som mad. Hvis det fx. er en varm sommerdag, så er det måske en let og frisk parfume du har mest lyst til at tage på, hvor du en koldere dag mere har lyst til at have en mere tung parfume på. Det er derfor også vigtigt, at man har mange forskellige parfumer i skabet, for på den måde kan man altid have den parfume på, som man har mest lyst til den pågældende dag.

Der er nogen der har den forestilling at kvinder bedst kan lide mænd med en naturlig duft, men efterhånden så er langt de fleste mænd dog blevet klar over, at det ikke forholder sig sådan, og hvis du som mænd tænker lidt over det, så er jeg sikker på at du godt kan følge kvinderne. Hvis du som mænd tænker lidt over det, vil du så helst have kvinder der dufter af parfume, eller som lugter af kvinde ? Jeg er sikker på, at langt de fleste til det spørgsmål vil svare, at de helst vil have kvinder der dufter af parfume.

Der er mange der er bange for at bruge for meget parfume, og det skal man da også i langt de fleste tilfælde være opmærksom på, for vi er nok mange der har været i nærheden af en mand eller en kvinde, hvor det virker som hun vedkommende har taget bad i parfume, og det kan jo ligefrem hvis det er meget slemt ødelægge dine smagsløg sådan at du ikke engang kan smade den mad i måske indtager sammen. Dette kan langt de fleste nok blive enige om, at det ikke er vild lækker. Der skal dog heldigvis meget til inden man kommer dertil, og man siger jo generelt, at man kun skal have så meget parfume på, så man ikke selv kan dufte det, og det er nok en meget god rette snor når du tager din parfume på. Jeg tror også det er vigtigt at man har lidt mindre parfume på når man tager på jobbet, end når man fx. til i byen for en mand eller en kvinde med for meget parfume på, det kan tage fokus fra fx. et møde – Det kan dog også give en fordel 😉

 

Tags

  • hvor meget parfume

Post Author: Brumbassen