Site Loader

Min nabos kone har i flere år lidt af en forholdsvis ukendt sygdom, som giver hende næsten konstante smerter. Det fortalte hun forleden dag om, og min kone og jeg måtte spørge ret meget, fordi vi ikke på forhånd kendte noget til hendes sygdom, som kaldes endometriose.

Nabokonen fortalte, at sygdommen skyldes, at slimhinden i livmoderen vokser sig uden for selve livmoderen. Det giver smerter, og det værste er, at det i mange tilfælde ikke er muligt at behandle sygdommen.

Derfor var hun meget glad, da hun fandt frem til en klinik, som bruger akupunktur som behandling mod symptomerne på endometriose. For det har vist sig, at akupunktur er en meget effektiv behandling mod hendes smerter.

Hun fortalte også, at behandlingerne havde hjulpet meget mod de gener af overgangsalder og svedeture, som hun samtidig var noget plaget af.

Akupunktur sammen med andre behandlinger

Sidst, hun var på besøg i lægeklinikken, havde hun haft sin mand med, for han havde i nogen tid døjet med smerter i nakken efter et piskesmæld, han havde pådraget sig, da hans bil var blevet påkørt bagfra med ret stor kraft. Så nu ville han forsøge med akupunktur for at komme sine smerter til livs, og det viste sig at hjælpe allerede efter den første behandling.

På klinikken havde de også fortalt, at akupunktur i mange tilfælde er effektivt mod depression og stress, hvilket overraskede mig en del, for jeg har ikke tidligere hørt om behandlinger mod disse psykiske lidelser med akupunktur. Der bliver hele tiden flere sygdomme, som akupunktur hjælper mod.

Klinikken – det er Vejgaard Fysioterapi i Aalborg – er virkelig et utrolig spændende sted faktisk. De arbejder med et væld af specialer, der spænder fra massage over fysisk træning til laserbehandlinger, Shockwave og det såkaldte Mulligan Concept.

De arbejder med sportsskader, mennesker med gigt, slidgigt og alle de andre skavanker, vi jo kender alt for godt. Hvem har ikke prøvet at lide af ondt i ryggen eller lændesmerter for eksempel?

Smerteklinik

Fysioterapeuterne og deres ret store team af specialister har etableret en decideret smerteklinik, der fra samme adresse behandler mennesker med smerter og hovedpine for eksempel. Dem kan du besøge her: Vejgaard Smerteklinik

Related Post
Online markedsføring som fag på it-efterskole Et oplagt spørgsmål til en efterskole, der brander sig selv som en IT-efterskole, ville være, om denne uddannelsesinstitution har mulighed for at unde...
Krøllejern – Min mormor ønsker sig et krølle... Jeg har netop modtaget min mormor ønskeseddel til hendes fødselsdag hun har her i februar måned og på den står der at hun ønsker sig et krøllejern. Je...
Har du for travlt til at holde styr på timerne? I en verden hvor hvert minut tæller, hvor vi både skal have tid til at være professionelle, samtidig med at der skal være tid til at være private, der...