Site Loader

Den tid vi er i lige nu, det synes jeg personlig er en rigtig dejlig tid. Jeg bliver så glad hvert år nå jeg ser og hører studenter kører rund i hestevogn, lastbiler og hvad de nu ellers kører i. Jeg kommer hvert år til at tænke på den periode hvor man selv prøvede at være student og feste noget der ligner 14 dage i streg. Det enste der ikke er gå godt ved at tænke tilbage på den periode er, at man måske nok kan begynde at føle sig lidt gammel. Pyt med det, for man er jo ikke ældre end man selv føler sig.

Jeg er så heldig at jeg skal på sommerferie på fredag. Det er godt nok kun en uge her i første omgang jeg holder ferie, men så er der jo noget at se frem til, og det er jo ikke så dårligt. Når jeg får fri på fredag, så skal jeg lige have pakket det sidste, og så skal jeg egentlig bare vente på at min kæreste hun har fri. Vores plan er, at vi skal en tur til Alsace. planen er dog ikke at vi skal køre direkte derned efter arbejde fredag.

Vi kører til at starte med til Flensborg, hvor vi har booket biludlejning, og derfor skal vi afhente en lejebil. Det kan måske godt virke lidt underligt for nogen at vi bruge biludlejning mår vi har vores egen bil, men det er helt kold beregning, for man er jo ikke bogholder for sjov vel 😉 Nej det er egentlig ikke bare beregning, for det er dels at spare penge, men også det er jo nok også et spørgsmål om komfort. Vi kører til daglig i en efterhånden gammel Mazda, og hvis vi skulle køre i den til Alsace, så vil det blive en lang tur, så vi har brugt biludlejning til at leje en Mercedes, og så er turen måske ligefrem for kort 😉

Vi skal som sagt ikke hele vejen til Alsace efter arbejde fredag, for der er et lille stykke dernede, så vi finder et hotel hvor vi overnatter. Planen er at vi skal nå til Kassel, men det er ikke helt klart for os endnu hvor langt vi kommer, men det tager vi også lidt stille og rolig. Vi har nemlig den holding, at vores ferie starte lige så snart vi får  fri fra arbejde, så om vi når til Hamborg eller til Frankfurt det betyder ikke så meget, for vi aftaler altid på forhånd at vi kører så langt vi gider, og når vi ikke har lyst til at køre videre, ja så finder vi os et hotel i nærheden af motorvejen.

På lørdag har vi så ikke så langt tilbage, og vores håb med at køre fredag er også lidt, at vi ikke kommer ind i så meget ferie trafik fordi vi har kørt før så mange andre danskere der skal sydpå lørdag morgen.

Hvis du også er så heldig at du snart skal på sommerferie, så må du også have en god ferie, for jeg er sikker på vi får det – Kan man andet når man nyder den dejlige Alsace hvidvin 🙂

Post Author: Brumbassen