Site Loader

Der har været meget stille herhjemme i vinterferien for et par uger siden. Børnene burede sig bare inde på deres værelser med deres computere og gadgets. Min kone læste bøger om Italien. Hun er helt vild med det land. Selv fik jeg ordnet alle de her ting med banken og regningerne og lånene. Jeg hader alt det der administrative, men det var faktisk rart at have ro til at få det gjort. Og det var rart, at jeg kunne gøre det i de dage, hvor jeg havde fri.

Når alt er tilbage

Ja, det lyder, som om at det bare var en ganske almindelig uge, hvor alle havde fri. Det var det sådan set også. Hver passede sit. Men alligevel. Der var sådan en lidt underlig stemning. Måske en stemning, der kan karakteriseres som skuffelse blandet med håb og forventning. Jeg kan ikke lige sådan beskrive det helt præcist. Det var sådan en lidt melankolsk stemning. Men der var øjeblikke, hvor vi lo og hyggede os godt sammen. Vi fik også talt om mange ting. Bl.a. talte vi om, hvad vi ønsker os at gøre, når vi er ved at komme tilbage til et normalt liv igen. Det var en livlig samtale. Men der var en ting, som alle ligesom havde til fælles. Vi vil alle sammen gerne på ferie i udlandet igen. Og ja, gæt engang, hvor vi senere hen besluttede os for at tage på ferie. Min kone har stor indflydelse på den slags beslutninger i vores familie.

Italien på campingferie

Så ja, vi skal til Italien. Vi har ikke helt lagt os fast på, hvor vi skal hen i Italien, når vi kan komme afsted. Vi ved bare, at vi skal til Italien med dem her: https://www.alltime-travel.dk/ Det er sådan set det eneste, vi er nået frem til. Vores datter talte ellers meget om, at hun gerne ville have, at vi skulle rejse med fly til Spanien eller Grækenland. Men hendes argumenter blev skudt helt ned af min viv og vores søn. Lidt synd for hende, men hun er en god datter og kunne godt forstå, at vi ikke har den helt store økonomi, og derfor vil det blive meget svært for os at finansiere en flyferie til en græsk ø. Og så er der jo lige den der med sproget. Min kone er faktisk ret god til at tale italiensk. Og hun vil gerne forbedre det.

Måske et mobilhome?

Selv har jeg det lidt som min datter. Ikke at der er noget galt med Italien og camping overhovedet. Nej, jeg har det bare sådan, at jeg måske godt kunne tænke mig at bo lidt mere eksklusivt på en ferie. Du ved sådan noget med, at jeg og min kone har vores værelse, og børnene har deres. Jeg talte lidt med min kone om det.

Hun havde selvfølgelig løsningen parat: Vi kan undersøge, om vi kan få råd til at leje os ind i sådan et mobilhome i Italien. Det er sådan en eksklusiv form for camping, hvor man faktisk bor i et lille hus (mobilhome), men vi får stadig, fordelen ved at være på camping, hvor det er nemt at komme i kontakt med andre mennesker.

Post Author: Brumbassen