Site Loader

Musik er herlig, den kan vi ikke undvære, men som forældre til en teenagesøn, som er vild med rockmusik, kan det af og til blive en belastning. Det er sådan set ikke selve musikken, vi kan blive trætte af, nej det er styrken af lyd fra sønnens højtalere, som af og til næsten blæser huset omkuld.  Det sidste nye er, at sønnike sammen med tre kammerater har dannet et rockband, og øveaftener og -dage skal foregå hjemme hos os, mente han.

Vi var faktisk lidt forundrede over sammensætningen af bandets medlemmer, vores søn spiller keyboard, de tre andre knægte spiller henholdsvis violin, bas og saxofon, hvilket vi ikke umiddelbart kan henføre til et rockband.

Første øveaften blev vistnok en succes, vi kunne i hvert fald høre, at de kunne ramme tonerne, og jeg må indrømme, at jeg blev betaget af den knægt, der spillede på en god violin, han havde virkelig talent. Bas og saxofon faldt også rigtig godt ind i rytmen og gjorde deres rock til noget helt specielt, bortset fra den høje lyd, som deres højtalere ivrigt leverede.

Min kone og jeg er enige om, at bandet skal have en chance, og de har allerede fået lovning på deres første optræden, men hvis de fortsat skal øve her hos os på violin, saxofon, bas og keyboard, er det nødvendigt at få lavet et lydisoleret rum i kælderen, ellers tror jeg min kone flytter hjemmefra. Hun forstår nemlig ikke, at når man spiller rock, gælder det om at have fede højtalere og dermed høj lyd.

Post Author: admin