Site Loader

Vores to halvvoksne børn er vilde med at komme på ferie i udlandet, og det gælder både den årlige vinterferie og sommerferien, som vores for vedkommende normalt er enten en kør selv ferie til Italien, en bilferie i Frankrig eller en kør selv ferie til Spanien.

Forleden aften sad vi i familien og talte om, hvor vores næste vinterferie skulle gå til. Vi har tidligere været på skiferie i Østrig og foretaget en del skirejser til Norge. For eksempel var vi sidste år på skiferie i Trysil, og året før gjaldt det en skiferie i Sverige.

Vi var alle fire enige om, at det den kommende vinter skulle være en kør selv skiferie. Vores to børn havde af nogle klassekammerater fået anbefalet en skiferie i Hemsedal, og hverken min kone eller jeg havde noget at indvende mod den løsning.

Hurtigt faldt snakken på den efterfølgende sommerferie, og der var bred enighed i familien om, at vi næste år ville på camping ved Adriaterhavet, hvor vi kunne have næsten 100 procents garanti for godt vejr. Vi diskuterede så, om det skulle være en kør selv ferie til Kroatien, eller om vi skulle vælge bilferie i Italien.

Vi nåede ikke den aften til en endelig afklaring, men vi var enige om ikke at slæbe vores egen campingvogn med, så børnene fik til opgave på nettet at søge efter mobilhomes i Kroatien. Min kone og jeg skal så kigge efter gode campingpladser i Italien og selvfølgelig også søge efter mobilhomes i Italien.

Post Author: admin