Site Loader

En af mine veninder startede sidste år en butik med second hand tøj, og hun har faktisk haft pæn succes med projektet. Hun har valgt at satse mest på designertøj og mærkevarer for ikke at komme til at konkurrere med de genbrugsbutikker, som diverse velgørende institutioner driver rundt om i landet.

Fra starten handlede hun udelukkende med dametøj, men løbende har hun taget flere varegrupper med i sit sortiment, så man nu kan finde både sko og forskellige mode accessories i hendes butik.

Jeg besøgte hende forleden dag, og hun viste mig rundt i butikken mellem rigelige mængder af mærketøj og andet modetøj, som hun har virkelig god afsætning af. Hun gør meget ud af at præsentere varerne i butikken på den bedst tænkelige måde, og jeg tænkte på, at man faktisk skal vide det på forhånd for at opdage, at der er tale om second hand tøj. Det hele så nyt og lækkert ud.

Hun havde lige åbnet en ny afdeling i butikken med en ganske stor udstilling af forskellige tasker. I den afdeling er det nok lidt mere tydeligt, at der er tale om genbrugsting, men hun undgår at købe tasker, der er alt for slidte. Jeg fandt en rigtig vintage taske til en ganske fornuftig pris, så den valgte jeg at købe.

Ellers kiggede jeg mest på hendes store udvalg af accessories, for man kan jo altid bruge en ny halskæde eller lignende. Jeg fandt ikke noget, der tiltalte mig, men i stedet købte jeg et par smarte solbriller.

Post Author: admin