Site Loader

Vores ældste søn og hans kone er blevet bidt af en gal energispare-dille. De har for længst udskiftet deres gamle glødepærer med energisparepærer i alle deres lamper. Men nu har de valgt at gå et skridt videre, for de nye LED lamper bruger endnu mindre energi end de traditionelle energisparepærer.

Derfor er de gået i gang med en løbende udskiftning af stort set al belysning i deres hus, og de har sat sig for, at de vil købe en ny lampe hver anden måned. Forleden dag var turen kommet til deres loftslamper i stuen, som blev erstattet af nye, smarte pendler med LED lys. Min søn fortæller begejstret om, hvor få watt de nye LED lamper bruger.

For at holde stilen havde de valgt at springe en ekstra måned over med indkøb af nye lamper, så de kunne få råd til at købe to pendler på én gang, så der var samme design på begge stuens loftlamper.

Nu glæder de sig til næste indkøb, som skal være to gulvlamper, de kan bruge som læselys, når de sidder i sofaen eller lænestolene. Der skal også lidt senere anskaffes to bordlamper til stuen, og både de to gulvlamper og bordlamper skal være fra den italienske producent Luceplan, hvis design de holder meget af.

De har også allerede besluttet sig for nogle lækre væglamper til soveværelset og de to børneværelser. De har kig på nogle meget smarte væglamper fra Artemide, som også er et italiensk mærke med høj kvalitet og et ualmindeligt flot design.  Og det er jo vigtigt at have styr på sin belysning i hjemmet.

Post Author: admin