Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/stop-aidonline.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall.php on line 245

Warning: sizeof() [function.sizeof]: Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/stop-aidonline.dk/public_html/wp-content/plugins/wordpress-firewall.php on line 245
Smid smøgerne!
Site Loader

20102014-04I en tid, hvor fokus på det sunde liv bliver mere og mere udtalt, forsøger stadig flere mennesker at forbedre deres livsstil og vinke farvel til tobakken. Men det er ikke altid nemt – og slet ikke hvis man gør det alene. Hvis du ikke helt kan overskue en kold tyrker eller ikke er klar til at undvære cigaretterne helt, er e-cigaretten måske løsningen for dig.
Anmeldelserne af e-cigaretterne understøtter teorien om, at e-cigaretter er det bedste middel til rygestop. Med kun nogle få enkelte ændringer kan du nemlig forbedre din livskvalitet og sikre en sundere fremtid for dig og dine omgivelser. Den batteridrevne enhed ligner på mange måneder den velkendte tobakscigaret, og du vil derfor ikke kunne mærke forskel, når du skifter de skadelige giftstoffer ud med den sikre og langt sundere e-cigaret.
E-cigaretten er blevet et ganske velkendt fænomen og er bygget op omkring et udskifteligt nikotinfilter, der fås i et bredt udvalg af smagsvarianter, så du nemt kan tilpasse din rygning til dit behov. Den elektroniske cigaret har en særlig sensor, der registrerer, når du tager et sug. Herved aktiveres batteriet, og filteret opvarmes. Foruden nikotin indeholder filtret også en lille mængde væske, propylenglykol og smagsstoffer. Når filtret opvarmes aktiveres og blandes stofferne og trækkes ned i lungerne som en fortættet vanddamp, der i høj grad minder om tobaksrøgen, men som er langt mindre farlig. Enheden er både sikker og brugervenlig og leveres med instruktioner til hvordan du bruger den og udskifter filtret.
E-cigaretter er nemme at have med sig, brugervenlige og kan i modsætning til almindelige tobakscigaretter ryges overalt. Den elektroniske enhed efterlader ingen lugt i hverken tøj, hår eller møbler, og du behøver heller ikke længere bekymre dig om gule tænder og nikotinfingre eller at udsætte din familie og dine omgivelser for passiv rygning. Undersøgelser har vist, at de elektroniske enheder er en fantastisk hjælp til at trappe ned for nikotinen og med tiden lægge tobakken på hylden for altid. Og det vil få enorme positive konsekvenser for dit helbred.

E-cigaretbrandet DanSmoke rater rigtig højt hos brugere, når det kommer til pris og brugervenlighed. DanSmoke tilbyder billige og simple startsæt, der indeholder alt det, du har brug for, når du skifter tobakken ud med el-røg: en e-cigaret, batteri, oplader og filtre for kun 10,- €. Du kan derfor nemt og billigt teste, om produktet er noget for dig – uden at skulle betale en formue for det. DanSmoke tilbyder et bredt udvalg af smagsvarianter med tobakssmag som eksempelvis fersken og kirsebær, så du altid kan finde en smagsvariant, der passer perfekt til dig. Og med internationale afdelinger kan du købe din DanSmoke over hele Europa.

Du er måske en af de mange, der har prøvet det hele: tyggegummiet, plastret, sprayen eller en af de mange andre rygestopmidler. Men intet har hjulpet. Måske skulle du i stedet give e-cigaretten en chance og nyde, at du stadig kan ryge – men på en langt sundere måde. Gør du det, vil du have taget et stort skridt i den rigtige retning og kan se frem til et liv uden cigaretter i fremtiden.

Post Author: admin