Site Loader

Pigeklubben har eksisteret i mange år og er efterhånden blevet til de 50åriges klub, som ses en gang om måneden for at snakke og sladre. Vores fælles passion er dog havebrug spændende fra såning af sommerblomster til brug af haveredskaber og -maskiner, og vi har gennem årene udvekslet mange erfaringer og fortalt morsomheder om det, der mislykkedes.

Som for eksempel, da Lis ville købe en benzin plæneklipper og troede, at hun selv skulle knokle maskinen op til kassen, og da hun endelig var kommet gennem butikken slæbende på en benzin plæneklipper opdagede, at alle kunder stod helt stille og betragtede hende og pludselig begyndte at klappe og råbe “godt kørt dame!” Det skal nævnes, at Lis var iført stram nederdel og stiletter og havde en ret stor dametaske at holde styr på.

Efterhånden fattede Lis, at hun nok skulle have bedt om hjælp med at transportere den tunge benzin plæneklipper hen til kassen, men Lis er ikke mundlam, så hun sagde højt til kassedamen “inden jeg smider dyret her op på kassebåndet, skal jeg lige hente en effektiv brændekløver!” Lis kan sætte gang i humøret, hvor det skal være, selv blandt trætte og stressede kunder en fredag eftermiddag.

Der er også historien om Anna, som ville købe en Akku boremaskine og bad ekspedienten om at demonstrere funktionerne og betjeningen, efterfølgende ville hun selv tjekke, om hun havde forstået, hvordan en Akku boremaskine benyttes. Det gik helt fint, indtil hun kom til at bore i ekspedientens hånd, han var efterfølgende sygemeldt i 14 dage.

Post Author: admin