Site Loader

Det er ikke hverdagskost, at jeg kan lokke min mand med ind til byen for at shoppe. Men forleden kunne han ikke undslå sig, for han skulle have et par nye sommerbukser, så han var ganske enkelt tvunget til at tage med. Selv havde jeg en lumsk bagtanke, for jeg havde også lyst til at se på andre butikker end blot en ligegyldig herreekviperingsforretning. Jeg ville benytte lejligheden til at se på noget dametøj, men det holdt jeg indtil videre for mig selv.

Da vi var kommet ind til byen fik vi hurtigt købt et par sommerbukser til min mand, og da vi forlod forretningen stilede jeg direkte mod en anden butik skråt overfor, som jeg kendte i forvejen. Det er en butik med et stort udvalg af modetøj og mærkevarer af forskellig slags.  Den handler for eksempel også med diverse accessories og tasker.

Jeg fik lokket min mand med ind i butikken, og jeg gav mig til at tage dens mærketøj i nærmere øjesyn. Der var en helt ny kollektion af designertøj, som tiltalte mig meget, og jeg købte to bluser.

Jeg har en svaghed for tasker, og en bestemt taske i vintage stil kunne jeg slet ikke stå for. Den var heldigvis ikke voldsomt dyr, så min mand protesterede ikke over, at jeg ville have den.

Inden vi kørte hjem igen havde jeg også været inde i en anden butik og købe mig et par nye sko, mens min mand et andet sted fandt sig et par nye solbriller. Han er sådan en Kloge Åge, der altid siger: “Jeg ved det” 😉 Og han har faktisk holdninger til stort set alt her i verden.

Tags

  • kvindetøj til mænd
  • tvunget i dametøj
  • mand tvunget i dametøj
  • mænd tvunget i dametøj
  • tvunget i pigetøj

Post Author: admin