Site Loader

Selv om det var længe siden, vi havde haft småbørn i huset, havde vi lovet min bror og svigerinde at passe deres treårige tvillingedrenge i en weekend. Vi så frem til at være reserveforældre til de to krudtugler og havde i god tid planlagt forskellige aktiviteter med drengene.

Blandt andet ville min mand tage dem med på fisketur ved den nærliggende å, og derfor var det vigtigt med varmt og tæt tøj. Min svigerinde oplyste, at de begge havde en solid  flyverdragt og andet varmt børnetøj, som hun nok skulle lægge rigeligt af i kufferten.

Fisketuren gik rigtig godt, selv om det blæste kraftigt, men drengene frøs ikke takket være en varm flyverdragt. Lørdag aften tog vi i biografen med dem, og inden vi tog af sted, skulle vi finde noget børnetøj og børnesko til dem i kufferten, og det endte med, at drengene selv valgte børnetøj til aftenens biograftur. De valgte børnetøj fra henholdsvis Katvig og Napapijri,  farvestrålende skjorter og smarte bukser, som virkelig var af en god kvalitet, sad godt på drengene og hæmmede ikke deres bevægelser.

Mens vi gik hen til biografen, tænkte jeg på de ændringer, der i tidens løb er sket indenfor børnetøj og børnesko – dem kan du se her. Da vores børn var små, havde pigen rødt børnetøj og drengen havde blåt. I dag er det næsten omvendt, og hvor er det smart.

Vi havde et par gode dage med drengene, eneste uheld var en meget snavset flyverdragt, som jeg heldigvis kunne nå at vaske, inden de skulle hjem igen.

Men det er selvfølgelig ikke de berømte tvillinger, vi nu har hørt om i anledning af, at kronprinsesse Mary er gravid 🙂

Post Author: admin