Site Loader

Hvor har de det mon fra, tænkte jeg i mit stille sind. Det var min kone og hendes gode veninde, der sad ved og sludrede over en kop kaffe om, hvilket tøj og hvilke smykker, min kone skulle have på til den sølvbryllupsfest, vi var blevet inviteret med til den følgende uge.

Du skal da have den flotte kjole i sort og hvidt på, var min kones veninde helt sikker på. Og da min kone ikke havde båret den i andre sammenhænge, hvor nogle af gæsterne til det kommende sølvbryllup kunne tænkes at have været med, var hun helt enig. Jeg sukkede veltilfreds, for så var spørgsmålet om at gå ud og købe en ny kjole ryddet af bordet.

Men nu gjaldt det så de smykker, min kone skulle have på til netop den kjole. Veninden kunne ikke i hendes smykkeskrin finde noget, der ramte lige i plet efter hendes smag, så hun nævnte, at man i dag kan få så mange flotte men billige smykker, så det burde ikke være uoverkommeligt at købe noget nyt, der matcher kjolen.

De gik hen til vores computer og søgte på nettet efter online smykker. Jeg kunne høre, at de fra starten var helt enige om, at min kone skulle have en broche med en marguerit på brystet. Men hun skulle jo også have øreringe, og de skal selvfølgelig matche både halskæde og armbånd, understregede veninden.

Det endte med et indkøb af en større smykkesamling, men heldigvis til priser, der var spiselige for vores økonomi.

Post Author: admin