Site Loader

Lige hjemkommet fra indkøb til gæstemiddagen samme aften opdagede jeg til min store irritation, at jeg havde glemt at købe fløde til desserten. Men inden jeg nåede at blive rigtig sur over at skulle køre ind til byen igen, kom jeg i tanker om at jeg måske kunne låne noget af min nabo.

Min nabo og hendes treårige datter sad og kiggede i et legetøjsblad, for, som min nabo sagde, Lulu er vokset fra sit babylegetøj, så nu kigger vi på legetøj til store piger, især billederne af trælegetøj er Lulu meget interesseret i, det kender hun fra børnehaven. Det havde været nemmere, fortsatte min nabo, at  finde legetøj online, men det har Lulu ikke tålmodighed til.

Min nabo havde heldigvis noget fløde, jeg kunne låne, og da jeg var på vej ud af døren, foreslog hun, at vi drak en kop kaffe sammen, det er så sjældent, at naboer gør det i dag, og hun manglede i øvrigt et par gode råd om udklædningstøj til børn, for Lulu havde proklameret, at hun ville være mormor til den kommende fastelavnsfest.

Det var et lidt usædvanligt ønske til fastelavn, men jeg havde nogle ideer til udklædningstøj til børn, der ville være mormor, og hvis jeg kunne trylle en mormor frem ganske uden omkostninger, kunne der blive penge til mere trælegetøj til Lulu, når hun nu syntes, hun var vokset fra sit babylegetøj. Vi aftalte, at Lulu skulle kigge ind til mig dagen efter, så kunne vi kigge på mine forslag til udklædningstøj for børn.

Post Author: admin