Site Loader

Da min kones veninde for noget tid siden mistede sit job, fordi den tøjforretning, hvor hun var ansat, blev tvunget til at lukke, besluttede hun sig for at realisere en gammel drøm om selv at åbne en tøjforretning. Hun kom derfor til mig, fordi jeg er regnskabskyndig, og det er hun ikke selv i alt for høj grad.

Jeg anbefalede hende at sørge for at få indkøbt et af de moderne kassesystemer, og jeg vidste tilfældigvis, at man kan få et specielt udviklet kasseapparat til tøjbutik, som også klarer for eksempel lagerstyring i tøjbutikker.

– Det er ikke på det punkt, du skal spare, forklarede jeg hende, for du kan hurtigt løbe ind i, at det bliver nødvendigt med betalt hjælp til bogholderi og andet, hvis dit kasseapparat ikke automatisk tager sig af den slags opgaver.

Min kones veninde lyttede til mine råd og bad mig i øvrigt hjælpe med at vælge mellem de mange kassesystemer, der findes på markedet. Hun fastslog, at hendes nye forretning kun skulle have et enkelt POS (Point of Sale), for hun regnede med at skulle passe butikken alene det meste af tiden.

Sammen gav vi os til at studere markedet for kasseapparater og gik selvfølgelig efter et specialudviklet kasseapparat til tøjbutik. Vi fandt også det helt rigtige, der godt nok var lidt dyrere, end min kones veninde havde regnet med. Til gengæld var det et meget avanceret system, der gjorde det legende let for hende at styre bogholderi, momsregnskab og alt det andet kedelige.

Related Post
Et nettolager Sylvia, min kone, sad og nærlæste de små rubrikannoncer i den lokale ugeavis. Hun var på jagt efter en garage eller andet, vi kunne leje og bruge ...
Hvor jeg dog hader at blive syg hver vinter Når sommeren er over, og man begynder at kunne mærke det våde efterår, så er det også bare at bekymringerne om, at skulle blive syg begynder at komme ...
Dukker I den by, hvor vi bor, har vi et meget aktivt museum, som hele tiden har skiftende specialudstillinger. I den seneste efterårsferie havde museet valgt...