Site Loader

Det var en stegende varm dag, og min kone og jeg gik en lang tur langs stranden. Vi var efterhånden ved at være godt tørstige, så det var mere end velkomment, at vi et stykke længere fremme kunne skimte en iskiosk tæt ved stranden. På vej hen imod den gik jeg og håbede på, at kiosken også solgte drikkevarer, men hvis ikke ville en kold ispind bestemt også være velkommen.

Heldigvis kunne man både få øl og sodavand, og jeg skyllede i rekordfart en kold øl ned. Da vi betalte, blev jeg noget overrasket over at se et stort kasseapparat i iskiosken. Det er jo ikke lige i den type forretning, man venter at se kasseapparater.

Jeg spurgte kvinden i iskiosken, om det ikke var lidt flot med et kasseapparat i en iskiosk, så hun fortalte, at det på en måde var en spøg, men hun havde fået det foræret af sin bror, der har en tøjbutik i en nærliggende by. Han skulle have helt nye kasse systemer til sin forretning, og dermed også et specielt kasseapparat til tøjbutik, for der var kommet et nyt system på markedet, som også kunne varetage lagerstyring til tøjbutikker.

Hun fortalte, at hendes bror havde regnet ud, at det ville være en god forretning at investere i et af de nye kassesystemer, for det kunne spare noget arbejdskraft. Med det specielle kasseapparat kunne han nemlig nøjes med et enkelt POS i tøjforretningen.

Dermed blev hans gamle kasseapparat overflødigt, så is-damen havde fået det helt gratis.

Post Author: admin