Site Loader

Pludselig befandt jeg mig i byens byggemarked, jeg havde tre fritimer og skulle møde ind på posthuset  igen klokken 16. Det var ferietid, vores børn var på sommerlejr, og min mand var på forretningsrejse. Derfor gad jeg ikke cykle hjem, for så ville det bare ende med, at jeg begyndte at vaske tøj eller at rengøre vores brændeovn, som i den grad trængte til en hovedrengøring.  Dovenskaben og feriestemningen tog magten, og jeg lukkede for den dårlige samvittighed.

I byggemarkedet kiggede jeg beundrende på en Bonfire og forestillede mig hjemlig havehygge, når vores børn kom hjem fra lejren. Jeg vidste præcis, hvor jeg ville placere en Bonfire i haven og stod og drømte om hygge og mad på den primitive måde ved en Bonfire, da en venlig ekspedient  spurgte, om hun kunne hjælpe med noget.

På en måde blev jeg lidt fanget, måske kunne hun læse mine tanker om en Bonfire og hygge i haven, i hvert fald fortalte hun, at de i hendes familie havde udskiftet den store gasgrill med en Bonfire, mest for børnenes skyld og stemningen omkring en billig Bonfire. Hun fortalte også, at de havde en Cobb grill, som de brugte flittigt på ture i naturen, fordi den var nem at transportere og sikkerhedsmæssigt i orden.

Det endte selvfølgelig med, at jeg købte en Bonfire og en Cobb grill, og mine kolleger på posthuset grinede, da jeg mødte ind med to kæmpepakker. Det havde jo også været billigere at cykle hjem for at rengøre vores brændeovn.

Post Author: admin