Site Loader

Det havde været en rigtig træls tid for min mands bedste kammerat. Han og hans kone kunne bare ikke enes om tingene længere, og de havde derfor besluttet at lade sig skille og gå hver til sit. Børnene er voksne, så det er ikke det store problem, men min mands kammerats kone har bestemt ikke opført sig pænt under processen med bodeling og alt det andet, der følger med en skilsmisse. Hun har ganske enkelt været en ualmindeligt arrig kælling, synes jeg.

Men nu er det overstået og papirerne underskrevet, og min mands kammerat ligner mest af alt en hængt kat, så vi foreslog ham at tage på en rigtig afslappende ferie helt for sig selv. Den var han med på, og han valgte i løbet af få minutter, at så ville han på ferie på Costa del Sol.

Nu igen, sagde vi, for han og hans tidligere kone har været på mange rejser til Spanien, fordi de altid har foretrukket af holde ferie i Spanien. Han begrundede sit valg med, at de mange rejser til Costa del Sol også havde medført, at han havde nogle venner blandt de fastboende danskere dernede, og dem ville han gerne besøge.

Jeg mener nu fortsat, at han burde have valgt en anden feriedestination, for når han så tit har holdt ferie på Costa del Sol sammen med sin ekskone, kan der nemt dukke generende minder op, når han kommer derned. Men det er jo hans valg, så min mand og jeg blander os ikke.

Post Author: admin