Site Loader

Vi er igen inviteret til bryllup, det tredje i år, og nu blev jeg nødt til at kigge på festkjoler, for som jeg ser det, kan man ikke bruge festkjoler tre gange i træk. Til de to forløbne bryllupper havde jeg købt en flot orange,  enkel lang kjole, som jeg befandt mig rigtig godt i.

Til det kommende bryllup anviser invitationen ikke, hvilken påklædning der ønskes, men jeg kan nok ikke være bekendt at møde op i mine Adidas håndboldsko og røde leggins, men der er alligevel frit spil, afhængigt af hvad den enkelte inviterede finder mest passende og befinder sig bedst i. Men jeg har besluttet mig for at købe en kort festkjole og tager i morgen, sammen med min veninde, hen til butikken som sælger festkjoler.

I mellemtiden har jeg været på forretningens hjemmeside og kigget på massevis af korte festkjoler og cocktailkjoler og har udvalgt to korte festkjoler på hjemmesiden, som jeg er interesseret i. De to festkjoler, jeg synes bedst om, er begge lyseblå, og til den farve har jeg tilbehør, såsom taske, sko og smykker som passer til begge festkjoler.

Jeg ser frem til i morgen, hvor min veninde og jeg skal kigge på korte festkjoler, jeg talte med hende i telefonen for et par timer siden, hvor hun fortalte, at hun i dag var blevet inviteret til et firmajubilæum, og til den festdag blev hun også nødt til at se på festkjoler og finde ud af, om forretningen, som jeg havde anbefalet, solgte noget, hun syntes om. Og så solgte hun faktisk også bøger om hobby.

Post Author: admin