Site Loader

Min bror, som er ugift, har på grund af sit job rejst meget rundt i Verden, og for nogle måneder besluttede han sig for at tage på ferie på Cypern, hvor han for flere år siden var udstationeret med de fredsbevarende styrker, og mærkværdigvis har han ikke været der siden. 

Da min bror arbejdede på Cypern, hørte vi ikke ret meget fra ham, men da han blev hjemsendt, fortalte han, at man nu efter freden mellem den græske og tyrkiske del kunne holde en god, tryg billig ferie på Cypern og dermed være med til at støtte og udvikle turismen på øen.

Jeg har aldrig været på Cypern men har holdt ferie i Grækenland og har været med på flere rejser i Tyrkiet og oplevet en venlighed og imødekommenhed i begge lande. Så jeg var lidt misundelig på min bror, da han fortalte om sine planer om at holde ferie på Cypern, men med den arbejdsbyrde, han havde haft i flere år, havde han fortjent en ferie, og jeg besluttede straks at holde ferie på Cypern næste gang, jeg havde penge til overs til en chartertur.

Min bror og jeg mailede til hinanden i de tre uger, han var på Cypern ferie, og af en eller anden grund syntes jeg, at jeg mellem linjerne kunne læse, at han var blevet forelsket, og den sidste dag inden hans ferie på Cypern var slut, gik han til bekendelse. Han havde mødt en pige, og hende glæder jeg mig til at høre om.

Post Author: admin