Bleer uden giftstoffer

Det kan da godt være, det ikke er så maskulint endda at skrive om bleer, men det får være. Tyren her har også en blød side, der handler om at være lidt fremsynet, når det gælder babyers helbred. Og hvorfor ikke – de små er jo også en slags mennesker, ikke? Og helt ærligt: Ville du bryde dig om at leve 2-3 år med diverse bleer spændt om de nedre regioner, hvis de selv samme bleer er fyldt med blegemidler og andet skidt? Nej vel?

De nedre regioner udsættes faktisk for lidt af hvert sener hen i livet. Hvor mange tænker på, at en vibrator kan være fuldt med giftigt skidt? Det kan de, og det er jo netop de der regioner, der udsættes for den slags senere hen. Men tilbage til bleerne.

Man bør helt klart benytte økologiske stofbleer – det er jo altså lidt fedt, at de små numser ikke udsættes for alt for meget skidt så tidligt i livet, ikke? I det hele taget bør alt babyudstyr holdes så giftfrit og rent som muligt. Faktisk er det jo bare sund fornuft, ikke?

Hvis du interesserer dig for den slags på et mere generelt plan, vil jeg anbefale dig at tage et kig på denne liste over økologi. Der kan du nok finde, hvad du skal bruge!

Og så kan jeg da lige indsparke som en fodnote, at akupunktur faktisk er en meget ren behandlingsmetode.